back to top

Zavodljivo kao Keli i samo za zaljubljene

Keli Bruk poziva pripadnice nežnijeg pola da obrate pažnju na kolekciju donjeg veša „Nju luk“ koja stiže za Dan zaljubljenih. U dizajniranje komada koji predstavljaju spoj elegantnog i erotičnog, zavodnica sa „Plejbojeve“ duplerice ponovo je „umešala prste“.

Keli Zavodljivo kao Keli i samo za zaljubljene

Povodom Dana zaljubljenih kompanija „Nju luk“ spremila je novu liniju donjeg veša koja je inspirisana modelima iz prošlosti, a da bi osigurali dobar odjek u javnosti, za zvezdu kampanje angažovali su opet Keli Bruk.

Keli 2 Zavodljivo kao Keli i samo za zaljubljene

Britanka koju mnogi smatraju najlepšom na svetu u novom reklamnom materijalu pokazala da su novi modeli idealan spoj elegantnog i erotičnog.

Zavodnica sa Plejbojeve duplerice učestvovala i u dizajniranju popunjenih brushaltera, haltera i zavodljivih gaćica i korseta.

Svila, saten i čipka u neodoljivim crvenkastim, svetlim i tamnim tonovima su nešto što preporučuje zavodljiva britanska zvezda.

Komadi koštaju od sedam do 30 funti, a modni stručnjaci preporučuju damama da obraduju svoje partnere, tako što će obući seksi komplete 14. februara.