O nama

Online magazin za žene

Savremenazena.rs sastoji se od vlastitih sadržaja i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

O nama

Želja nam je da na jednom mestu prikažemo najnovije vesti i zanimljivosti iz sveta mode i zdravlja, da objedinimo niz korisnih saveta u vezi uređenja doma.

Naravno tu su i neizbežni kuhinjski recepti kao i niz video priloga koji će Vam pomoći da Vaše telo dovedete u top formu.Svakodnevno za Vas prelistavamo kako domaće tako i časopise i dnevne novine iz okruženja.

Izdvajamo tekstove za koje mislimo da su najzanimljiviji i prezentujemo ih Vama.

Posedujemo mrežu lokalnih radio stanica, tematske tv kanale, tematske digitalne medije i lokalne news portale. Za sve oblike saradnje javite nam se na ove emailove ili kliknite na dugme za poziv na telefon.

MARKETING

[email protected]
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

8 saveta za kvalitetniji život sa hipotireozom

Hipotireoza, vrsta zdravstvenih problema koji se odnose na usporen rad štitne žlezde, postala je gotovo uobičajena tegoba kod velikog broja ljudi u našoj okolini. Pored...

11 najčešćih oboljenja ženskog reproduktivnog sistema

Reproduktivni sistem kod žena je podložan mnogim oboljenjima koja mogu biti veoma neugodna i neprijatna, a neka od njih imaju kapacitet da ozbiljnije naškode...