back to top

Ovog leta obujte visoke „gladijatorke“

„Rimljanke“ ili „gladijatorke“ popularne su već nekoliko godina, međutim, ovog leta trend nalaže visoke modele ovih sandala. Ne prekratak šorts, suknja ili lepršava haljina odlična su dopuna za idealnu kombinaciju.

Sandale box gladijatorke Ovog leta obujte visoke „gladijatorke“

Dominacija „gladijatorki“ ili „rimljanki“ nastavlja se i ovog leta zahvaljujući suptilnom iskoraku ka visokim modelima koji sežu najmanje do sredine lista.

Budući da je vreme odmora i velikih vrućina, poželjnija je ravna verzija, ali dizajneri ne isključuju mogućnost potrebe za „gladijatorkama“ sa visokim potpeticama.

Naravno, takve sandale predviđene su više za smiraj dana kada potreba za elegancijom raste.

Iako su najtraženije crne i sve prirodne nijanse braon boje, zbog veze sa poreklom ove obuće, modni poznavaoci ističu da odabirom bakarnih ili čak zlatnih nećete poremetiti autentičnost sandala.

Kombinovanje sa šortsevima, kratkim haljinama i suknjama preporučuje se pripadnicama lepšeg pola koje se mogu pohvaliti vitkijom figurom.

Ljubiteljke modernijeg stila ne treba da brinu, jer su u bogatoj ponudi i „rimljanke“ cvetnog ili tufnastog dezena, kao i one sa detaljima koji takvim sandalama daju savremeni pečat.