back to top

Šta govori muški osmeh

Već prema načinu na koji se osmehuje možete saznati jako puno o muškarcu.

sp muski osmeh Šta govori muški osmeh

Kao kod ostatka neverbalne komunikacije, i na osmehu jednostavno ne možemo ne pokazati svoj karakter. Ženama bi ove informacije stvarno mogle dobro doći, kako bi mogle što pre proceniti sa kim imaju posla.

Muškarci koji se gotovo neprimetno osmehuju, lagano podignutom gornjom usnom su ljubazni i vole pomoći. Takvim osmehom daju do znanja da uživaju u vašem društvu. To neće biti romansa iz bajki, ali će sigurno razviti duboka osećanja prema vama ako se spojite.

Osmeh koji se može primetiti samo po titranju uglova usana daje do znanja da se radi o osobi koja vas može voleti, ali ne želi to odmah pokazati. Kod takvih muškaraca emocije se pokazuju u pravim trenucima, a kad vas osvoji, biće samo vaš.

Zagonetni osmeh s rupicama na obrazima imaju muškarci koji se vole igrati i uživaju u tome, pa ćete se morati dobro potruditi da ga osvojite, ali budite spremne na činjenicu da će i on uraditi sve kako bi osvojio vas.

Širok osmeh od uha do uha nose muškarci koji ne skrivaju ništa, čak ni svoja najintimnija osećanja. Takvih nema puno, pa trebate znati da vam u njegovom društvu nikad neće biti dosadno, jer će uvek pokušati da vaz zabavi.