SanovnikSanovnik slon – Šta znači sanjati slona?

Sanovnik slon – Šta znači sanjati slona?

Sadržaj

U ovom tekstu pogledajte nešto više o simbolici snova u kojima je slon glavni motiv i vidite kako se tumače ti snovi.

Šta znači sanjati slona? Prema mnogim tumačenjima, slon u snu ima pozitivnu simboliku, ali tačno značenje sna će zavisiti od toga u kojoj situaciji i na koji način ste sanjali slona, ali i šta ste još u tom snu videli.

Dakle, simbolika sna će biti različita, zavisno od toga da li ste samo videli slona u snu, da li ste sanjali kako se slon nalazi u zoološkom vrtu ili u džungli, da li je slon bio pitom u vašem snu ili vas je progonio i tako dalje.

Ovo su neke od uobičajenih situacija koje možete sanjati kada je u pitanju slon.

sanjati slona
Šta znači sanjati slona?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati slona?

Sanjati kako vidite slona

Ukoliko ste videli slona u snu, onda je to dobar znak. U budućem periodu možete očekivati da će se desiti dosta lepih stvari, tako da prosto nećete moći da verujete da je konačno došlo vreme da vi budete srećni.

Parazol - Protiv parazita

Neke stvari će se desiti iznenada same od sebe i vas očekuje puno radosnih momenata.

Sanjati slona koji se nalazi u zoološkom vrtu

Ukoliko sanjate slona koji se nalazi u zoološkom vrtu, taj san ukazuje na neku nepravdu koju ćete doživeti u budućem periodu ili ćete samo biti posmatrač te nepravde.

Vi ste osoba koja ceni neke stare moralne vrednosti i koja smatra da je nekada sve bilo mnogo kvalitetnije. Danas se deca vaspitavaju na totalno pogrešan način i vi ste veliki protivnik toga.

Sanjati slona koji je pitom

Ako sanjate slona koji je pitom, to je znak da vi imate čistu savest i da vas ne muči ništa iz vaše prošlosti. Nema ničega zbog čega biste se kajali i što mislite da ste uradili pogrešno.

Vaša sećanja su sasvim čista i ne muče vas nikakve loše uspomene. Takođe, vi ste osoba koja uvek razmišlja pozitivno i koja iz svake situacije pamti samo ono lepo, dok loše stvari zaboravlja.

Upravo zato vi imate miran san, živite bez ikakvih briga i potpuno rasterećeni.

sanjati slona
Sanjati slona tumačenje sna

Sanjati kako hranite slona

Ako ste sanjali kako ste hranili slona, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje neke novčane dobitke koji vas očekuju u bliskoj budućnosti.

Pred vama je najverovatnije neki nov poslovni projekat, koji će se pokazati kao jako uspešan. Osim toga, moguće je da već duže vreme razmišljate o prodaji neke nekretnine, gde ćete takođe moći da zaradite dosta novca.

Sve u svemu, vaša finansijska situacija će se znatno popraviti u budućem periodu, tako da ćete sebi i svojoj porodici moći da obezbedite sve što vam je potrebno.

Sanjati kako vas slon progoni

Ukoliko sanjate kako vas slon progoni i ako ste osetili strah od njega, taj san znači da postoji nešto iz vaše prošlosti što vas jako muči. Vi ste jako uznemireni i ne možete mirno da spavate.

Najverovatnije vas zbog nečega muči savest, a vi uporno potiskujete te probleme. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da skupite hrabrost i da se suočite sa svim onim što vas muči, a što je vezano za vašu prošlost.

Osim toga, san u kojem vas slon proganja znači da se osećate jako iscrpljeno i uznemireno na javi zbog obaveza koje vas muče. Najverovatnije ste na sebe preuzeli velike odgovornosti i u potpunosti ste se posvetili poslu.

Vi nemate vremena za sebe, tako da se osećate jako umorno, a samim tim ste i konstantno nervozni i neraspoloženi.

sanjati slona
Šta znači sanjati slona?

Sanjati slona koji se nalazi u džungli

Ukoliko sanjate slona koji je u džungli, taj san ima dobru simboliku i najavljuje sreću i radost koje ćete osetiti u budućem periodu. Najverovatnije ćete otići u svoj zavičaj na neko vreme i bićete sa starim prijateljima sa kojima se uvek osećate lepo.

Provešćete dosta prijatnih momenata zajedno i moći ćete u potpunosti da se opustite i da budete ono što zaista jeste.

Sanjati slona koji se nalazi u cirkusu

Ukoliko sanjate slona koji se nalazi u cirkusu, onda taj san znači da će vam neki prijatelj pomoći kada vam to bude potrebno.

Sanjati slonicu i slonče

Ako ste u snu videli slonicu i slonče zajedno, onda je to dobar znak. U budućem periodu vas očekuje veliki uspeh što se tiče posla. Imaćete dobru zaradu i vaša finansijska situacija će biti izuzetno povoljna.

Preporuka

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!