back to top

Sanovnik muzika – Šta znači sanjati muziku?

Sanjati muziku ima pozitivno značenje u sanovniku.

Sanjati muziku i snovi u kojima sanjate kako slušate muziku mogu da imaju različitu simboliku, pa je zato važno da se setite u kakvoj situaciji ste sanjali muziku i šta ste još videli u tom snu.

Takođe, veoma je važno uzeti u obzir da li je muzika u vašem snu bila prijatna ili ne. U zavisnosti od tih detalja, zavisiće i simbolika vašeg sna. U većini slučajeva muzika u snovima ukazuje na neka lepa dešavanja koja vas očekuju, naročito ako ste sanjali prijatnu muziku.

Međutim, nekada snovi o muzici mogu biti i najava za neke svađe ili loše odnose sa bližnjima. U nastavku ovog teksta pogledajte kakva može biti simbolika snova o muzici i kako se ovi snovi tumače.

sanjati muziku
Sanjati muziku ima pozitivno značenje u sanovniku.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati muziku?

Sanjati kako čujete muziku

Ukoliko sanjate kako čujete muziku, onda taj san predstavlja dobar znak. Zapravo, ovaj san vam najavljuje neke lepe vesti koje vas očekuju u bliskoj budućnosti i koje se tiču vašeg ljubavnog života.

Sanjati lepu muziku

Ako sanjate muziku koja je lepa i prijatna za uho, taj san ima dobru simboliku i najavljuje neke lepe događaje koji vas očekuju u bliskoj budućnosti.

Najverovatnije ćete primiti neku lepu vest koja može da ima veze sa vama ili sa voljenom osobom koja vam je draga. Vas u budućem periodu očekuje dosta uspeha, pre svega na poslovnom planu, ali i na ostalim životnim poljima.

Sanjati muziku koja nije prijatna

Ako sanjate muziku koja je loša i koja vam ne prija, taj san ima relativno lošu simboliku. Zapravo, ovaj san može da vam posluži kao upozorenje da budete oprezni jer u okruženju imate nekoga ko vam ne želi dobro.

Moguće je da postoje osobe koje žele da poremete vaše planove i da vam onemoguće da postignete uspeh. Upravo zbog toga budite oprezni i ne dozvolite da bilo šta utiče na vas. Na sreću, vi ste jako odlučna osoba koja zna šta želi u životu i koju ništa ne može da poremeti.

Postoje, međutim, i neka druga tumačenja ovog sna. On može da bude i najava za brige i probleme koji vas očekuju na ljubavnom planu, ali i u porodici.

Takođe, san u kojem čujete lošu muziku koja nije usklađena i koja vam ne prija, može da znači da ćete u budućem periodu prisustvovati nekom slavlju na kojem će se desiti dosta neprijatnosti.

sanjati muziku
Ako sanjate muziku koja je loša i koja vam ne prija, taj san ima relativno lošu simboliku.

Sanjati muziku koja je previše glasna

Ukoliko ste sanjali muziku koja je previše glasna, taj san znači da se u nekim situacijama ponašate pomalo nezrelo. Vi često radite neke stvari koje nisu u skladu sa vašim godinama i sa vašom pozicijom. Zato bi trebalo malo drugačije da se ponašate kako ne biste obrukali sebe i svoju porodicu.

Sanjati kako komponujete muziku

Ukoliko ste sanjali kako komponujete muziku, onda je to dobar znak. Vi ćete konačno odlučiti da uzmete život u svoje ruke i da ne dozvolite drugima da vam kroje sudbinu.

Vi ćete konačno da istaknete svoje sopstveno mišljenje i stavove i počećete da živite onako kako vi želite. Postaćete samostalni i jednostavno ćete početi da uživate u životu.

sanjati muziku
Ukoliko ste sanjali kako komponujete muziku, onda je to dobar znak.

Sanjati kako vas slušanje muzike uspavljuje ili umiruje i opušta 

Ako ste sanjali kako slušate neku sasvim lijepu melodiju, a koja vas sasvim i umiruje i očarava, ili vas čak i uljuljkuje u san, na javi označava da ste sasvim i opušteni i bezbrižni.

I da ste odlučili da sebi date oduška od svakodnevnih briga i obaveza, i da se posvetite i sebi i dragim ljudima, te i da ne želite da vam bilo ko ili bilo šta pokvari i poremeti takav trenutak, koji ste uspjeli da nekako i „ugrabite“ za sebe.

Sanjati kako slušate poznatu klasičnu muziku 

San u kome slušate kvalitetnu i „bezvremenu“ klasičnu muziku, a koja vas opušta i vrlo vam baš i prija, na javi ima značenje da ste osoba koja je dosta i ironična i cinična.

U svojim odnosima sa ili bliskim osobama ili poznanicima, te da su te vaše osobine proistekle iz vaših ličnih strahova, i/ili nesigurnosti, koje u nekom životnom aspektu, niste uspjeli da prebrodite i da se sa njima suočite. 

Sanjati kako puštate muziku na radiju ili na gramofonu 

Kada ste sanjali kako puštate muziku na radiju ili gramofonu, ima na javi konotaciju da ste se vi uželjeli nekih starih prijatelja i prijatnih trenutaka koje ste sa njima proveli, te da ćete da obnovite neke stare veze i poznanstva, i da budete sasvim sretni i bezbrižni, u evociranju uspomena i lijepih trenutaka iz „prošlih dana“. 

Preporuka