back to top

Sanovnik sekira – Šta znači sanjati sekiru?

Ako ste nedavno sekli nešto sekirom ili ako ste videli sekiru, moguće je da ćete to sanjati, tako da vaš san u tom slučaju verovatno nema neku posebnu simboliku.

U tom slučaju sanjati sekiru je samo metafora za nešto što se dešava na javi. Međutim, nekada snovi o sekiri mogu da imaju određenu simboliku i da, kao i većina drugih snova, ukazuju na nešto što nas očekuje u bliskoj budućnosti.

Simbolika sna o sekiri će zavisiti od toga da li ste sanjali kako samo vidite sekiru, da li ste u snu sekli nešto sekirom ili ste sanjali kako druga osoba koristi sekiru, da li ste možda cepali drva sekirom, da li ste sanjali kako oštrite sekiru, kako neko maše sekirom itd.

To su neke od mogućih situacija koje možete sanjati kada je u pitanju sekira.

U nastavku vidite najčešće snove o sekiri i njihovu simboliku.

sanjati sekiru
Šta znači sanjati sekiru?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati sekiru?

Sanjati da vidite sekiru

Ukoliko ste sanjali kako vidite sekiru, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje period sreće i blagostanja koji vas očekuje. Konačno će se vaš trud isplatiti i vi ćete moći da uživate u svemu što ste stekli.

Bićete jako zadovoljni i neće biti ničega što bi moglo da poremeti vaš mir. Dakle, ako ste sanjali ovaj san, možete slobodno da se opustite i da uživate, jer simbolika ovog sna je krajnje pozitivna.

Sanjati kako sečete nešto sekirom

Ako sanjate kako nešto sečete sekirom, onda taj san ima negativnu simboliku. Moguće je da ćete u predstojećem periodu imati dosta zdravstvenih problema i da ćete čak morati da idete u bolnicu.

Trebalo bi da povedete malo više računa o sebi i o svom zdravlju u budućem periodu i ne bi trebalo da se nervirate previše. Znajte da stres itekako može da ima negativan uticaj na vaše zdravlje.

sanjati sekiru
Sanjati sekiru sanovnik

Sanjati kako neka druga osoba nešto seče sekirom

Ako sanjate kako neka druga osoba nešto seče sekirom, taj san najavljuje dobru zabavu sa dragim ljudima u budućem periodu. Verovatno ćete se videti sa nekim starim prijateljima i provešćete mnogo lepih momenata zajedno.

Sve u svemu, u vašem životu će vladati dobro raspoloženje i vi ćete biti jako zadovoljni i radosni.

Sanjati sekiru od krvi

Ukoliko ste sanjali kako se krv nalazi po sekiri, onda je to loš znak. Moguće je da ćete se u skorije vreme posvađati sa partnerom i da će neke dugo potiskivane tajne isplivati na videlo.

Konačno ćete shvatiti da voljena osoba nije ono što ste vi mislili da jeste, već ste je vi samo previše idealizovali. Samo od vas će zavisiti da li ćete odlučiti da pređete preko nekih stvari ili ćete odlučiti da se raziđete sa partnerom.

Dakle, pred vama je jako turbulentan period kada je ljubav u pitanju.

Sanjati da oštrite sekiru

Ako sanjate kako oštrite sekiru, taj san ima lošu simboliku i najavljuje vam neku opasnu situaciju koja će vas zadesiti u skorije vreme.

Zato budite oprezni i čuvajte se, a vodite računa i o svojoj porodici, jer simbolika ovog sna se ne mora odnositi direktno na vas, već na neku vama voljenu osobu.

sanjati sekiru
Šta znači sanjati sekiru?

Sanjati kako sekirom cepate drva

Ukoliko ste sanjali kako cepate drva uz pomoć sekire, taj san odražava vašu marljivost u realnom životu. Vi ste osoba kojoj ništa nije teško da učini i koja uvek nađe sebi neki posao.

Trudite se da zaradite koliko god možete, a osim toga, spremni ste uvek i drugima da pomognete. Ljudi u vašem okruženju izuzetno cene vaš rad i marljivost jer vama nikada nije teško ništa da učinite za druge.

Sanjati kako mašete sekirom

Ukoliko ste sanjali kako mašete sekirom, onda je to znak da će se u vašem životu uskoro dogoditi neke veoma važne promene i da ćete se naći na životnoj prekretnici.

Na sreću, te promene će verovatno biti pozitivne, tako da ne treba da brinete.

Sanjati kako neka osoba maše sekirom

Ukoliko ste sanjali kako neka osoba maše sekirom, onda taj san simboliše strah koji ćete u skorije vreme osetiti. Najverovatnije ćete biti u strahu od toga da izgubite posao, ali jedino što vam preostaje jeste da čekate.

Bićete u poziciji kada će vaš posao zavisiti od drugih osoba, a vi ćete morati samo da ćutite i da čekate šta će se desiti.

Preporuka