back to top

Sanovnik davljenje – Šta znači sanjati davljenje?

Sanovnik otkriva najbolja tumačenja snova o davljenju

Šta znači sanjati davljenje? Snovi o davljenju su prilično česti, a njihova simbolika se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste sanjali kako se davite u vodi, kako se neka druga osoba davi u vodi, kako vas neko davi za vrat ili kako vi nekoga davite za vrat itd.

Može imati značenje i da se  oslobodi nekih nedoumica, osoba koje mu ne prijaju, da pronađe mir i sreću, te i da se riješi jakog nametanja moralnih ili društvenih normi i stega.

U nastavku teksta pročitajte šta znače snovi u kojima se pojavljuje motiv daljenja.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati davljenje?

Sanjati da se davite u vodi

Ukoliko ste sanjali kako se davite u vodi, taj san znači da vas muče mnoge brige i problemi i da vam je teško da se borite sa njima.

Vi ste konstantno pod stresom i jako puno se nervirate, što bi moglo da se odrazi i na vaše zdravstveno stanje.

Vodite računa i pokušajte da izbegnete stresne situacije koliko god je to moguće.

Razmišljajte pozitivno i trudite se da rešite sve probleme i brige koje vas muče jer jedino tako ćete ponovo imati svoj mir.

Takođe, simbolika sna u kojem ste se davili u vodi može da zavisi i od toga da li je ta voda bila bistra ili mutna.

Ako ste sanjali kako se davite u bistroj vodi, onda je to znak da vas u budućem periodu očekuje dosta uspeha i da će vam zdravlje biti izuzetno dobro.

Međutim, ako ste sanjali kako se davite u mutnoj vodi, onda je to loš predznak.

Ovaj san bi značio da vas u predstojećem periodu očekuje neka nezgoda ili čak zdravstveni problemi. Oni mogu zadesiti direktno vas ali i neku osobu koja vam je bliska.

sanjati davljenje
Šta znači sanjati davljenje?

Sanjati da se druga osoba davi u vodi

Ako ste sanjali kako se u vodi davi neka druga možda nepoznata osoba, onda je to znak da ćete uspeti da rešite sve probleme i da savladate sve prepreke na svom putu do cilja.

Ma koliko situacija teška bila, uspećete da je preokrenete u svoju korist.

Sanjati da spašavate nekoga ko se davi

Ukoliko ste sanjali kako spašavate nekoga ko se davi, taj san samo znači da ćete nekome biti veliki oslonac i podrška u periodu koji dolazi.

Najverovatnije će neko u vašem okruženju imati problema, a vi ćete toj osobi rado ponuditi svoju pomoć.

Sanjati da vas neko davi za vrat

Ukoliko ste sanjali kako vas neko davi za vrat, taj san znači da u vašem okruženju postoji osoba koja vam ne prija i koja u vama budi negativnu energiju.

Najbolje bi bilo da se udaljite od te osobe i da ne dozvolite da ona utiče na vaše raspoloženje.

sanjati davljenje
Sanjati davljenje značenje sna

Sanjati kako vi nekoga davite za vrat

Ukoliko ste sanjali kako vi nekoga davite za vrat, taj san znači da ste vi dosta sebični i da gledate samo sebe.

Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da obratite pažnju na druge osobe i da promenite svoj odnos prema njima.

Neke osobe su zaslužile da budete prema njima mnogo bolji nego što jeste, tako da bi trebalo malo da promenite svoje ponašanje.

Alternativno, san u kojem ste videli kako vi nekoga davite znači da vas zbog nečega grize savest, odnosno da vas muči krivica zbog nečega što ste u prošlosti učinili.

Najbolje bi bilo da se suočite sa tim i da se oslobodite tog tereta prošlosti.

Sanjati da se davite u okeanu ili moru

Sanjati o davljenju u okeanu ili moru, ukazuje na nemogućnost pronalaženja stabilnosti. Nemate snage da nastavite ići protiv talasa života. San može sugerisati da ste izgubili ljude na koje ste se oslanjali u budnom životu, da više nemate podršku i tuga vas ubija, mentalno i materijalno.

Sanjati davljenje konja

Konj koji se davi u snu sugeriše da vaše emocije ometaju vašu sposobnost da budete pokretni i fleksibilni. Možda je vrijeme da se pokušate izboriti sa depresijom.

sanjati davljenje
Sanovnik davljenje – Šta znači sanjati davljenje?

Sanjati muža kako se davi

Ako ste ženska osoba i sanjali ste da se vaš muž davi, to bi moglo značiti da vas suprug zapravo vara ili ima neku aferu. Ako ste imali ovaj san, pokušajte biti pažljiviji na njegove pokrete i aktivnosti. Budite oprezniji prema ljudima sa kojima je.

Sanjati davljenje bebe ili djeteta

Gledanje djeteta kako se davi u snu može biti zastrašujuće i zabrinjavajuće. Međutim, ovaj san je ponekad jednostavno odraz straha da bi se to moglo dogoditi vašoj djeci ili mogu imati drugačija značenja.

Ako dijete koje se davi u snu nije vaše, tada ovaj san može predstavljati mladu, kreativnu ili emocionalno uloženu odgovornost.

Možda se od vas traži da odbacite svoju dječiju prirodu ili stranu kako biste se mogli suočiti sa oštrošću odrasle dobi.

Preporuka