back to top

Sanovnik narukvica – Šta znači sanjati narukvicu?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati narukvicu?

Šta znači sanjati narukvicu? Snovi u kojima vidite narukvicu mogu da se tumače na različite načine, u zavisnosti od toga na koji način ste sanjali narukvicu i kakve još okolnosti su se pojavile u vašem snu.

Sanjati da vidite narukvicu

Ukoliko ste sanjali kako vidite narukvicu, taj san odražava vašu skromnost u realnom životu. Vi verovatno sebe uvek stavljate posle drugih i spremni ste sve da date drugima.

Zadovoljavate se malim stvarima koje imate i od života ne tražite puno. Spremni ste osobama koje volite da date sve što vi imate, čak i po cenu da vi ostanete bez toga.

Prema drugim tumačenjima, san u kojem ste videli narukvicu znači da ćete biti zaštićeni od bilo kakvih neprijatnih situacija u predstojećem periodu.

sanjati narukvicu
Šta znači sanjati narukvicu? Snovi u kojima vidite narukvicu mogu da se tumače na različite načine

Sanjati kako kupujete narukvicu

Ukoliko sanjate kako kupujete neku narukvicu, onda je to dobar znak. U skorije vreme ćete biti pozvani na neko slavlje.

Najverovatnije će u pitanju biti veridba ili venčanje neke vama bliske osobe, tako da ćete biti jako uzbuđeni. Sve u svemu, očekuje vas jako mnogo prijatnih momenata i radosnih dešavanja u budućem periodu.

Sanjati kako stavljate narukvicu

Ukoliko ste sanjali kako stavljate narukvicu, taj san ima dobru simboliku i najavljuje uspeh i sreću u ljubavi. Ako ste u vezi ili u braku, vaši odnosi će se još učvrstiti, a ukoliko ste slobodni, onda je moguće da ćete upoznati osobu sa kojom ćete početi vezu.

Sanjati kako nosite narukvicu

Ako sanjate kako nosite narukvicu, taj san znači da ćete se uskoro obradovati poseti nekih dragih ljudi. Moguće je da dugo niste videli te osobe pa će vam biti veoma drago kada vam dođu u posetu. Sve u svemu, pred vama je mnogo lepih trenutaka i druženja sa dragim ljudima.

Međutim, postoje i drugačija tumačenja ovog sna, prema kojima simbolika nije nimalo dobra. Naime, san u kojem nosite narukvicu može da bude najava za neku veliku nesreću koja vas očekuje.

sanjati narukvicu
Šta znači sanjati narukvicu?

Sanjati zlatnu narukvicu

Ukoliko ste sanjali zlatnu narukvicu, to je onda znak da ćete doživeti veliki uspeh, najverovatnije kada je u pitanju posao.

Verovatno ćete napredovati u karijeri i ostvarićete ono o čemu ste dugo sanjali. Konačno ćete biti zadovoljni što se posla tiče, a i u ljubavi ćete imati sreće. Dakle, pred vama je uspešan i srećan period, tako da nema razloga za brigu.

Sanjati da ste dobili narukvicu na poklon

Ukoliko ste sanjali kako ste dobili narukvicu na poklon, to je znak da ćete u budućem periodu verovatno biti u nekoj tajnoj vezi.

Sanjati kako ste izgubili narukvicu

Ukoliko ste sanjali kako ste izgubili narukvicu, taj san znači da ćete se u predstojećem periodu dosta nervirati i da ćete biti stalno pod stresom.

Verovatno ćete imati mnogo obaveza i nećete imati vremena da se posvetite sami sebi. Sve to će vas jako nervirati i zato ćete svoju frustraciju ispoljavati na drugim ljudima.

Alternativno, san u kojem ste izgubili narukvicu može da bude i najava za mogući raskid sa partnerom. U budućem periodu ćete se verovatno dosta svađati sa voljenom osobom, pa bi to moglo da kulminira rastankom.

Zato, ukoliko sanjate ovakav san, najbolje bi bilo da u predstojećem periodu ostanete smireni i da se klonite bilo kakvih napetih situacija i svađa.

sanjati narukvicu
Sanjati narukvicu tumačenje sna

Sanjati da ste našli nečiju narukvicu

Ako sanjate kako ste našli nečiju narukvicu, onda je to znak da ćete u budućem periodu biti jako pošteni i da ćete sve raditi po protokolu.

Zapravo, vama je najvažnije da ne pravite greške i da ne radite ništa što nije dobro i zbog čega biste se vi mogli osećati loše.

Sanjati pokidanu narukvicu

Ako ste sanjali pokidanu narukvicu, taj san predstavlja loš predznak. U predstojećem periodu ćete imati jako puno problema i biće vam teško da se izborite sa njima.

Moguće je da nećete imati podršku ni pomoć bliskih ljudi, tako da ćete se naći u jako lošoj situaciji i bićete nemoćni da bilo šta promenite. Najvažnije je da održite prisebnost i da se trudite da razmišljate pozitivno.

Sanjati narukvicu od lažnog zlata

Ukoliko ste sanjali narukvicu od lažnog zlata, onda taj san predstavlja upozorenje za vas da budete oprezniji u budućem periodu, jer moguće je da oko sebe imate dosta lažnih i neiskrenih prijatelja. – (Sanjati narukvicu)

Sanjati da ste ukrali narukvicu

Ovaj san ima pozitivnu simboliku i predstavlja najavu za neko veselje koje vas očekuje u skorije vreme. – (Sanjati narukvicu)

PREPORUKA