back to top

Sanovnik prozor – Šta znači sanjati prozor?

Šta znači sanjati prozor? Sanovnik otkriva detaljno tumačenje sna!

Snovi u kojima se prozor javlja kao motiv nisu toliko česti, ali mogu da imaju određeno značenje. Kako biste pravilno protumačili svoj san o prozoru, važno je da se prisetite što više elemenata koje ste u snu videli.

Moguće je da sanjate otvoren ili zatvoren, kao i mračan prozor, ali možete sanjati i kako gledate kroz prozor, kako ste razbili prozor, kako perete prozore itd. Ovo su samo neke od situacija koje možete sanjati kada su prozori u pitanju i svaka situacija se na drugačiji način tumači.

U nastavku pogledajte nešto više o snovima o prozoru i o njihovoj simbolici.

sanjati prozor
Sanovnik prozor – Šta znači sanjati prozor?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati prozor?

Sanjati da je prozor otvoren

Ako ste sanjali da je prozor otvoren, onda je to znak da ćete u budućem periodu primiti neke dobre vesti. Vaš trud će se isplatiti i vi ćete postići dosta uspeha u periodu koji je pred vama. Osim toga, vaši odnosi sa ljudima u okruženju će biti izuzetno dobri, tako da ne treba da brinete.

Sanjati da je prozor zatvoren

Ako sanjate kako je neki prozor zatvoren, taj san ukazuje na to da ćete se sa nekim posvađati u skorije vreme. Najverovatnije će to biti neka osoba koja vam je bliska i koja ne želi da promeni neke loše stvari na koje joj vi ukazujete. Upravo zbog toga može doći do svađe koja će znatno pogoršati vaš odnos. Na kraju ćete verovatno odustati od toga da pomognete toj osobi i pustićete je da radi po svom.

Sanjati da je prozor mračan

Ukoliko ste sanjali kako je prozor mračan, onda je to znak da ste malo rasejani i da vaša čula ne funkcionišu baš najbolje.

Sanjati kako gledate kroz prozor napolje

Ukoliko ste sanjali kako gledate kroz prozor, onda je to znak da ste jako tužni i usamljeni. Vi nemate nikoga sa kim biste podelili svoje vreme i uvek samo posmatrate druge osobe kako su srećne.

Vi jednostavno niste dovoljno sigurni u sebe i smatrate da nikada nećete biti srećni. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da malo promenite razmišljanja i da pozitivnije gledate na stvari. Vreme je da izađete iz senke i da se borite za sreću koju itekako zaslužujete. – (Sanjati prozor)

sanjati prozor
Sanovnik prozor – Šta znači sanjati prozor?

Sanjati kako gledate kroz prozor unutra

Ukoliko ste sanjali kako gledate kroz prozor unutra, onda je to znak da vi hoćete malo bolje da upoznate sami sebe i vaše stvarne želje. Vreme je da se suočite sami sa sobom i da prodrete u dubinu svoje ličnosti. – (Sanjati prozor)

Sanjati kako ste razbili prozor

Ukoliko ste sanjali kako ste razbili prozor, onda je to znak da ćete se suprotstaviti nekim ljudima u svojoj okolini. Konačno ćete biti spremni da iznesete svoje stavove i da branite svoja uverenja. – (Sanjati prozor)

Sanjati da je prozor polupan

Ukoliko ste sanjali da je prozor polupan, onda je taj san znak da vi ne posmatrate stvari objektivno. Osim toga, ovaj san može da znači da ste vi dosta osetljiva i ranjiva osoba koju povredi i najmanja sitnica. Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da uzmete život u svoje ruke i da počnete realno da posmatrate svet oko sebe. Znajte da od vas samih dosta zavisi da li ćete biti srećni ili ne. – (Sanjati prozor)

sanjati prozor
Sanovnik prozor – Šta znači sanjati prozor?

Sanjati kako menjate polupani prozor

Ukoliko ste sanjali kako menjate prozor koji je polupan, onda je to znak da vi preispitujete sami sebe i da razmišljate o tome da li ste u životu sve uradili najbolje što ste mogli. Moguće je da se zbog nekih stvari iz prošlosti kajete ali najbolje bi bilo da se okrenete ka budućnosti i da gledate napred. – (Sanjati prozor)

Sanjati da su na prozoru rešetke

Ukoliko ste sanjali kako se na prozoru nalaze rešetke, onda je to simbol neke zabranjene ljubavi. Najverovatnije ste zaljubljeni u neku osobu koja je zauzeta ili koja vam u nekom smislu ne odgovara, odnosno drugi smatraju da vam ne odgovara. Najverovatnije se vaši roditelji protive toj vezi, ali vi ne odustajete od te osobe jer smatrate da ta ljubav zaslužuje žrtvu. – (Sanjati prozor)

Sanjati da perete prozore

Ukoliko ste u snu videli sebe kako perete prozore, onda je to znak da vam neke stvari nisu jasne i da biste voleli da ih što pre razjasnite. Moguće je da je potrebno sa nekim da razgovarate i da raščistite određenu situaciju koja vas jako muči. – (Sanjati prozor)

PREPORUKA