back to top

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ukoliko ste nedavno kupili neke patike ili ako ste videli u izlogu patike koje su vam se jako svidele, to je možda na vas ostavilo utisak i zato se može desiti da sanjate patike.

U tom slučaju sanjati patike verovatno nema nikakvu simboliku pa ga ne morate ni tumačiti. Međutim, nekada ovi snovi mogu imati različitu simboliku, zavisno od načina na koji ste sanjali patike, kao i od brojnih drugih detalja u vašem snu.

Ako želite znati šta znači sanjati patike važno je  da se prisetite da li ste u snu samo videli patike, da li ste ih nosili vi ili neka druga osoba, da li je to bila osoba koju poznajete ili neka nepoznata osoba, da li su patike bile lepe ili iscepane itd.

U nastavku pogledajte kako se tumače snovi o patikama i kakvu simboliku oni mogu imati.

sanjati patike
Sanjati patike ima pozitivnu simboliku.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati patike?

Sanjati da vidite patike

Ukoliko ste sanjali kako vidite patike, to je onda dobar znak. Vi uspevate sa lakoćom da rešite sve brige i probleme koji vam se pojave na putu.

Vi ste osoba koja je puna samopouzdanja i koja uvek sve posmatra pozitivno. Ne dozvoljavate da vam loše misli kvare život i uvek verujete u sebe i u svoje mogućnosti.

Upravo zato vas u budućem periodu očekuje veliki uspeh, tako da ne treba da brinete. Takođe, san u kojem ste videli patike može da znači i to da ste vi osoba koja je uvek aktivna i koja ne čeka da joj nešto padne sa neba.

Naime, vi se uvek borite za ono što želite da imate i ljudi cene vaše zalaganje i trud.

Sanjati kako su patike na vašim nogama

Ukoliko sanjate da ste u patikama, taj san može imati različitu simboliku, zavisno od toga da li su vam te patike bile udobne ili su vas žuljale.

Ukoliko ste sanjali da nosite udobne patike, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje dobar period koji je pred vama. Imaćete uspeha na poslu ali i na drugim životnim poljima.

Sa druge strane, ako ste sanjali kako su vam patike neudobne, taj san ima lošu simboliku i ukazuje na to da možete imati problema na poslovnom planu.

Moguće je da šef neće biti zadovoljan vašim radom ili da će odnosi koje imate sa kolegama biti loši. U svakom slučaju, doživećete gubitke, a moguće je i da izgubite radno mesto.

Ukoliko sanjate da nosite neudobne patike, taj san svakako najavljuje loš period koji je pred vama.

sanjati patike
Šta znači sanjati patike?

Sanjati da su patike na drugoj osobi

Ukoliko ste sanjali kako je neka druga osoba u patikama, simbolika sna će zavisiti od toga da li je u pitanju osoba koju na javi poznajete ili neka osoba koju prvi put vidite.

Takođe, važno je uzeti u obzir i to kakve patike je nosila druga osoba u vašem snu, odnosno da li su te patike bile lepe i čiste ili su bile iscepane. Pa, da počnemo sa tumačenjima.

Ako ste sanjali kako neka osoba koju na javi poznajete nosi patike koje su čiste i lepe, onda taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje period pun lepih dešavanja koji je pred vama.

Sa druge strane, ako je osoba koju poznajete nosila iscepane ili ružne patike, taj san znači da će se ta osoba u skorije vreme naći u nekoj lošoj situaciji i da će vas zamoliti za pomoć.

sanjati patike
Sanjati patike značenje sna

To je što se tiče simbolike vezane za san o poznatoj osobi, a sada ćemo videti šta znači ako sanjate nepoznatu osobu u patikama.

Dakle, ako ste sanjali da neka osoba koju ne poznajete u realnom životu nosi lepe i čiste patike, taj san znači da ćete se uskoro naći u nekoj neprijatnoj ili čak opasnoj situaciji u kojoj će vam verovatno trebati nečija pomoć.

Dakle, biće vam potrebna pomoć neke druge osobe, kako biste uspeli da se izvučete iz loše situacije koja će vas snaći. Tada ćete bar uspeti da vidite ko su vam pravi prijatelji i ko je od njih uvek spreman da vam pomogne, a ko će vam okrenuti leđa.

Sa druge strane, ako ste sanjali kako neka nepoznata osoba nosi ružne ili pocepane patike, taj san znači da će nekoj osobi u vašoj okolini biti potrebna pomoć i da ćete upravo vi biti ti koji ćete toj osobi pružiti pomoć.

Preporuka