back to top

U zagrljaju krzna

U ledenim danima najviše prija topli “zagrljaj” raskošnog i otmenog krzna. Neobičnim izborom boja i krojeva dizajneri su ga učinili posebno atraktivnim, pa ove sezone daje pečat mnogim modnim linijama.

zp 8 9 krzno 620x0 U zagrljaju krzna

Ne možete da pogrešite bilo da se opredelite za pravo ili veštačko, jer svaku odevnu kombinaciju podiže na viši nivo, daje dozu šik elegancije. Praktično je zato što se dobro uklapa uz svaki stil i može da se nosi na mnogo načina.

Novi modeli inspirisani su modernim, urbanim i retro stilom, odlično stoje uz svečanu, glamuroznu, kao i sportsko-elegantnu odeću.

Bunde, kao i uvek, najviše privlače pažnju. Izbor je bogat, podjednako su popularne kratke i dugačke, a hit ove sezone su modeli raskošnih boja sa aktuelnim zimskim motivima. Krzneni prsluci su omiljeni jer odlično greju i svakoj odevnoj kombinaciji daju notu elegancije. Odličan su izbor za slojevito odevanje, lepo izgledaju kada su dugački, ali i kao kratki bolero. U mnogim linijama dominiraju raskošni ogrtači i još praktičnije i toplije pelerine.

Nezaobilazni su i modni dodaci od krzna poput torbi, šubara, šalova, posebno u aktulenim jarkim bojama.