back to top

Neobične poze u seksu za višestruke orgazme

Baš kada ste pomislili da ste isproballi sve u seksu, donosimo vam deset neuobičajenih poza s kojima ćete doživeti višestruke orgazme, a predložili su ih vodeći britanski seksolozi. Evo koje su te poze.

poze

1. Jegulja

Neka vaš partner klekne, a vi se smestite u njegovo krilo, licem okrenuti prema njemu. Obgrlite ga rukama i nogama i neka vas on lagano njiše.

Zašto je ova poza dobra?

Bliskost tela doprinosi intimnosti, a ugao je odličan za penetraciju, bez obzira na dubinu. Vaše grudi će dodirivati njegove, što oboje može dodatno uzbuditi.

2. Obrnuta kaubojka na stranu

On leži na leđima, savijenih kolena prema gore. Vi sedite na njega, okrenuti leđima njegovom licu. Svoju levu nogu lagano prebacite preko njegove leve noge i telo će vam se lagano okrenuti na stranu. U ovoj pozi preporučuju se snažni pokreti kojima vi kontrolišete tempo i penetraciju.

Zašto je ova poza dobra?

Ovaj položaj je odličan za duboku penetraciju, a i partner vas može videti u potpunosti.

3. Zločesta lisica

Sedite na ivicu stola (ili sličnu površinu), dok vas partner miluje po leđima. Naslonite se na njega, dok on vaše noge prebacuje preko svojih ramena. Iz ovog vas položaja može zagrliti ili se vi možete zabaciti u nazad. Ako želite manje akrobacije samo ga obgrlite nogama oko struka.

Zašto je ova poza dobra?

Ovaj intiman položaj je sjajan za stimulaciju vaše G-tačke.

4. Iskrivljena preponašica

U ovoj pozi vi ‘radite’ većinu posla, ali užitak nije samo njegov. Vaš muškarac leži na podu, naslonjen na krevet. Sedite na njega bočno tako da su vam noge potpuno raširene (gotovo u špagu) i lagano se pridižite i spuštajte na njegovo telo. Ako se umorite, muškarac vam može pomoći podižući vam bokove rukama.

Zašto je ova poza dobra?

Njega će izludeti, a vi imate sjajnu kontrolu nad tempom i penetriranjem. On može nežno da dodiruje vaše grudi, a ni vaš klitoris mu nije van dosega.

5. Sedište u prvom redu

Zavalite se na leđa i prebacite noge preko glave. On neka doslovno sedne na vašu zadnjicu, uđe u vas, i pokretima prema napred pojačava penetraciju. Kad ste pred orgazmom, on se može zaljuljati napred i uhvatiti se za naslon od kreveta da bi održao ravnotežu, ali i da bi i prodro dublje u vas. Zločesta, ali vrlo zadovoljavajuća poza.

Zašto je ova poza dobra?

Svaki mišić vašeg muškarca radi, a osim što vas dodiruje po g-tački, daje vam priliku da i vi dodirujete njegove testise i perineum, osetljivu kožu između testisa i rektuma.

6. Gurni me-primakni me

Postoji mnogo razloga zašto se o tantričkom seksu i njegovim pozama piše već vekovima, a ova je poza jedna od njih. Obgrlite jedan drugog nogama u sedećem položaju i jednostavno se zabacujte tako da je u jednom trenutku on na leđima, a u drugom vi. Rukama održite ravnotežu uživajući u različitim uglovima vođenja ljubavi.

Zašto je ova poza dobra?

Osetićete duboke i intenzivne trenutke užitka. Osim što je odlična za ljubljenje i gledanje, poza je stimulativna za celo telo.

7. Skijaš

Neka vaš partner legne na krevet tako da mu zadnjica dodiruje ivicu dušeka i da su mu noge podignute u vazduhu u ravni kreveta. Vi lezite na njega tako da su vam leđa na njegovim grudima. Polako pređite u sedeći položaj, pazeći da vas ovaj neobičan ugao penetracije ne zaboli. Spustite noge na pod i krenite u akciju.

Zašto je ova poza dobra?

Žena ima odličnu kontrolu ugla kojim se sjedinjuje u ovom položaju. Ovo je poza koju ćete poželeti ukoliko vam partner ima veći penis.

8. Polica sa knjigama

Stanite ispred zida i oslonite se na njega rukama. Vaš muškarac neka bude iza vas. Podignite jednu nogu dok vam bedro ne dosegne njegov torzo. Odguravajte se od zida, da bi se lakše privili uz svog partnera. Tako ćete brzo doći do duboke penetracije.

Zašto je ova poza dobra?

Kad podignete nogu, mišići će se zgrčiti u zdelici, pa će se povećati doživljaj za oboje.

9. Ukrštene žice

Iako zvuči teško, poza je prilično jednostavna. Lezite na leđa i neka vaš partner legne na vas tako da su vam tela ukrštena, s time da jednu svoju nogu stavi ispod vaših, a drugu preko njih. Tako ukršteni stežite i opuštajte mišiće zdelice, ne bi li pojačali doživljaj. Zbog neobičnog ugla ulaska, preporučuje se korišćenje lubrikanata.

Zašto je ova poza dobra?

Ovaj poza podstiče osetljive klitoralne delove, zbog čega ćete oboje uživati.

10. Salto unazad

Uprkos tome što za njega treba dosta fizičke snage i fleksibilnosti, ovaj je položaj jednostavniji nego što izgleda. Neka partener stoji ispred vas. Skočite na njega, obgrlivši mu bokove nogama. Zatim lagano gornji deo tela zabacujte u nazad, sve dok vam ruke ne dodirnu pod. U ovom položaju vaš partner određuje tempo i dubinu penetracije.

Zašto je ova poza dobra?

Ova će vas egzibicija rastegnuti, ali i opustiti neke mišiće. Preporučuje se kada muškarac ima tanak ali dugačak penis jer ćete ga zbog položaja osetiti kao manjeg i debljeg. Vaša g-tačka će isto biti zadovoljena, a on će imati nesvakidašnji pogled na vaše telo.

Izvor: zadovoljna.hr