back to top

Sanovnik wc šolja – Šta znači sanjati wc šolju?

Da biste uspeli da protumačite na pravi način vaš san o wc šolji, važno je da uzmete u obzir sve detalje koji su se pojavili u vašem snu i da ih detaljno analizirate.

Sanjati wc šolju može imati više značenja. Osim što ovaj san reflektuje našu trenutnu potrebu da idemo u wc, odnosno često se javlja kada nam se ide u toalet tokom noći, nekada ovaj san može da ima i drugačije značenje i simboliku.

Prema većini tumačenja, wc šolja u snovima ukazuje na neke emocije i misli kojih se treba što pre osloboditi. Ipak, značenje vašeg sna o wc šolji će zavisiti od toga da li ste u snu samo videli wc šolju, da li ste sanjali da vršite nuždu na wc šolji, da li ste možda videli kako u snu neka druga osoba vrši nuždu, da li je wc šolja u vašem snu bila prljava ili čista itd.

To su samo neke od situacija koje možete videti u vašem snu i od kojih će zavisiti simbolika samog sna.

Pa, da vidimo koji su to snovi o wc šolji i kakvu simboliku ovi snovi mogu da imaju. Ako ste nekada sanjali wc šolju i ako vas zanima simbolika tog sna, onda pročitajte pažljivo ovaj tekst.

sanjati wc solju
Šta znači sanjati wc šolju?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati wc šolju?

Sanjati kako vidite wc šolju

Ukoliko sanjate kako vidite wc šolju, taj san ukazuje na to da ćete u budućem periodu biti meta ogovaranja i tračarenja.

Moguće je da će neke osobe koje vas ne poznaju dobro širiti laži o vama, tako da ćete se naći u jako neprijatnoj situaciji.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem vidite wc šolju ukazuje na to da vas u skorije vreme očekuje susret sa osobom koja vam nije baš simpatična.

Ipak, moraćete da istrpite tu osobu i da budete ljubazni jer ćete najverovatnije sedeti u istoj prostoriji. Moguće je da je u pitanju neki kolega sa posla. U svakom slučaju, jedva ćete čekati da izađete iz te prostorije jer vam društvo te osobe nikako ne prija.

sanjati wc solju
Sanjati wc šolju – tumačenje sna

Sanjati da je wc šolja prljava

Ako sanjate kako je wc šolja prljava, onda je to znak da vi imate potrebu da se oslobodite nečega u realnom životu, ali to vam dosta teško ide.

Vas muče neke loše misli i emocije, ali nikako ne uspevate da ih eliminišete. Upravo te loše misli mogu da se odraze i na vaše zdravstveno stanje, pa bi zato bilo dobro da se što pre oslobodite svega negativnog što vas muči.

Pokušajte da budete malo pozitivniji i da mislite pozitivno.

Sanjati da vršite nuždu na wc šolji

Ako sanjate kako vršite nuždu na wc šolji, taj san znači da se trudite svim silama da dođete do novca, ali to nije nimalo lako. Vi želite da postanete samostalni i da ne zavisite ni od koga.

Takođe, ovaj san može da znači da pokušavate da se oslobodite nekog tereta koji vas muči na javi, a često može ukazivati i na vaš egoizam i sebičnost.

U tom slučaju, razmislite malo o svom ponašanju.

Sanjati da neka druga osoba vrši nuždu na wc šolji

Ukoliko sanjate kako neka druga osoba vrši nuždu na wc šolji, taj san najavljuje neku neprijatnu situaciju u kojoj ćete se uskoro naći.

Moguće je da ćete imati razgovor sa nekom osobom koji će biti dosta mučan i težak, ali to će biti jedini način da sa tom osobom rešite sve nesporazume i nesuglasice.

Sanjati da ribate wc šolju

Ako sanjate kako ribate wc šolju, onda vas sanjarica upozorava da vodite računa kada je u pitanju vaš novac. Pazite u šta ulažete novac i nemojte ga pozajmljivati bilo kome.

Ako ne budete vodili dovoljno računa o svom novcu u budućem periodu, moguće je da ćete zapasti u tešku materijalnu situaciju.

Alternativno, san u kojem ste ribali wc šolju ukazuje na to da ćete u budućem periodu biti poniženi. Najverovatnije je u pitanju posao, gde ćete biti prinuđeni da radite nešto što mislite da je ispod vašeg nivoa.

Ipak, najbolje je da ćutite i da radite sve što vam se kaže, sve dok se ne ukaže prilika za neki bolji posao.

sanjati wc solju
Šta znači sanjati wc šolju?

Sanjati da sedite na wc šolji u javnom wcu

Ako sanjate wc šolju u javnom wc-u i kako sedite na njoj, a oko vas ima dosta ljudi, onda taj san reflektuje vašu potrebu da imate više privatnosti na javi.

Moguće je da se neko previše meša u vaš život i da vam nedostaje privatnost.

Osim toga, vi verovatno činite sve da biste zadovoljili druge, a tek kasnije mislite na sebe. Ovaj san vas opominje da promenite takav stav i da pre svega gledate sebe, a onda sve ostale.

Postoje i drugačija tumačenja sna u kojem vršite nuždu u javnom wc-u. Naime, ovaj san može da znači da vas muče neke emocije iz prošlosti, ali ne smete to da priznate ni sebi ni drugima.

Preporuka