back to top

Sanovnik terasa – Šta znači sanjati terasu?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati terasu?

Šta znači sanjati terasu? Snovi u kojima se terasa javlja kao dominantan motiv mogu da imaju različitu simboliku.

U nastavku ovog teksta pogledajte koji su to snovi o terasi i na koji način se ovi snovi tumače.

Sanjati kako gledate terasu

Ukoliko ste sanjali kako gledate terasu, onda je to loš znak. Vi ste verovatno jako tužni u sadašnjem periodu jer postoji nešto što vas jako muči.

Moguće je i da ćete se na poslu posvađati sa nekim, ali vodite računa o svom ponašanju, kako kasnije ne biste morali da trpite posledice.

sanjati terasu
Šta znači sanjati terasu? Snovi u kojima se terasa javlja kao dominantan motiv mogu da imaju različitu simboliku.

Sanjati kako stojite na terasi

Ukoliko ste sanjali kako stojite na terasi, onda je to znak da se vi osećate nesigurno kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da je firma za koju radite u krizi i da je doživela određene gubitke.

Sve to može ugroziti vaš položaj i vrlo lako možete dobiti otkaz. Ako ste sanjali ovaj san, onda bi najbolje bilo da počnete već da se raspitujete za neki drugi posao.

Alternativno, san u kojem ste videli sebe kako stojite na terasi može da ima i pozitivnu simboliku i da najavljuje mnogo lepih momenata i druženja sa dragim ljudima.

Sanjati kako neko drugi stoji na terasi

Ukoliko ste sanjali kako neko drugi stoji na terasi, taj san znači da vas očekuje ljubavna romansa u budućem periodu. Bićete jako srećni i uzbuđeni, ali ta sreća će verovatno biti kratkog daha.

Sanjati kako čistite terasu

Ako sanjate kako čistite terasu, onda je to znak da vas u skorije vreme očekuju neki gosti koji su vam jako dragi.

Dakle, pred vama je prijatno druženje sa osobama koje vam prijaju, tako da možete da se opustite i da uživate.

Sanjati da se terasa nalazi u vazduhu

Ukoliko ste sanjali kako se terasa nalazi u vazduhu, onda je to znak da ste vi postavili sebi neke veoma visoke ciljeve koje je gotovo nemoguće ostvariti.

Najverovatnije je u pitanju posao, tako da je moguće da u budućem periodu doživite neuspeh.

Biće veoma teško da ostvarite projekat koji ste započeli na poslu, tako da je naš savet da postanete malo realniji i da postavite sebi ciljeve koje je lakše ostvariti.

sanjati terasu
Sanjati da se terasa nalazi u vazduhu

Sanjati terasu koja ima puno cveća

Ukoliko ste sanjali terasu koja ima puno cveća, taj san može da znači da ćete obnoviti vezu sa bivšim partnerom.

Najverovatnije je to osoba sa kojom ste davno raskinuli, ali moguće je da će se probuditi neke stare emocije.

Šta znači sanjati balkon?

Kada u snu vidite balkon, to označava da će vam ljubav biti uzvraćena. Upoznaćete osobu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Možda on neće biti vas tip muškarca, ali osvojiće vas njegov osmeh, šarm i smisao za humor.

Često ćete sanjariti o vašoj vezi, šetnjama pored reke i romantičnim trenucima. Nećete biti sigurni da li su osećanja uzajamna i to će vas izluđivati. Koristićete svaku priliku da ostanete nasamo sa njim.

Priznaće vam da je želeo ranije da vam kaže šta oseća, ali plašila ga je vaša reakcija.

sanjati balkon
Šta znači sanjati balkon?

Biti u snu na balkonu

Ako sanjate da ste na balkonu, to implicira da je vaš položaj nesiguran. Vaše iluzije o pronalasku sigurnog posla na kome ćete raditi do penzije srušiće teška finansijska situacija u kojoj će se firma neočekivano naći. – (Sanjati terasu)

Kao i mnoge kolege, i vi ćete biti u strahu od gubitka radnog mesta. Moraćete da počnete da se raspitujete o drugim mogućnostima i dodatnom načinu zarade. – (Sanjati terasu)

Sanjati balkon u vazduhu

Sanjati balkon u vazduhu simbolizuje nerealne poslovne planove. Ukoliko imate privatni biznis, postavićete ciljeve koje je nemoguće dostići u kratkom vremenskom periodu. – (Sanjati terasu)

Uprkos vašoj posvećenosti i naporima, potrebno vam je i iskustvo koje nemate. Moguće je da ne uzimate u obzir savete starijih kolega koji vam mogu biti od velike koristi. Ako očekujete unapređenje, ono neće biti moguće u narednom periodu, ali je više nego izvesno za par godina. – (Sanjati terasu)

PREPORUKA