back to top

Sanovnik cigarete – šta znači sanjati cigare?

Na javi su cigarete sinonim za neki porok ili lošu naviku, i ukazuju na one osobe koje nisu dovoljno istrajne i koje nemaju jaku volju da sebe osveste i da se zaštite od onoga što je loše i što ne donosi nikakvu korist.

Šta znači sanjati cigare? Iako su cigare u snovima relativno redak motiv, i veruje se da ih obično sanjaju one osobe koje pokušavaju da ostave pušenje kao vrlo težak porok, značenje i simbolika snova o cigarama zavisi od toga kako se one sanjaju i u kojoj konkretno situaciji ih neko vidi u snu.

U nastavku ovog teksta pročitajte kako se tumače snovi u kojima se javljaju cigare.

Sva tumačenja uzimajte sa rezervom.

sanjati cigare
Šta znači sanjati cigare?

Sanjati kako u snu vidite cigare uopšte

Ako ste u snu samo videli cigare uopšte, to na javi ima lošu simboliku i negativan je znak, te označava da je pred vama relativno dug i težak period, pun razočarenja u bliske osobeili neke idole iz detinjstva, kao i period prepun velikih briga i problema.

Naime, vi ste osoba kojaje sklona da preterano veruje drugim ljudima, kao i da ih idealizuje i smatra ih dobrim i poštenim, ali je suština da svakoga posmatrate površno i da se obično u svojoj proceni prevarite, i budete iskorišćeni i iznevereni.

Sanjati kako u snu vi pušite cigaretu

Ako ste videli sebe kako u snu pušite cigaretu, na javi to jeste skori poslovni uspeh i napredak, nagrade i pohvale od nadređenih i skorašnje unapređenje i veliko povećanje primanja.

Sav vaš uspeh proizilazi iz činjenice da ste vi vrlo predana osoba, te da veoma odgovorno i savesno obavljate sve zadatke kojima ste maksimalno posvećeni i u koje ulažete svu svoju volju, energiju i znanje.

sanjati cigare
Sanjati cigare ima zanimljivu simboliku.

Sanjati da savijate cigarete

Ukoliko ste sanjali kako savijate „ručno“ cigarete u snu, to na ajvi ukazuje da se za neki svoj cilj, do kojeg vam je na javi veoma stalo dosta trudite, a može da ukazuje i da imate možda nešto više slobodnog vremena koje pokušavate da nekako ispunite, te i da tako svojim danima nađete neku svrhu, ili makar hobi ili kakvu razbobrigu.

Sanjati da u vašem snu vidite da neko drugi puši cigaretu

San u kome vidite kako neka druga osoba puši cigaretu, a vama smeta dim, na javi ima za konotaciju da ste uvek spremni da se borite za svoja prava, kao i da otvoreno ispoljite svoje neslaganje sa nečiji stavom i mišljenjem, iako ste zbog svoje sklonosti da se pobunite često okarakterisani kao inadžija.

Sanjati kako u snu palite cigaru

Ako ste sanjal kako vi u snu palite cigaru, to na javi ima simboliku da ste brzopleta i površna osoba, te i da olako i bez mnogo razmišljanja donosite neke odluke i zaključke, posebno kada nekog tek upoznate, pa vi o njemu sami stvorite predrasude.

sanjati cigare
Sanjati kako u snu palite cigaru

Sanjati kako ne uspevate da upalite cigaretu

Ako u snu nikako ne uspevate da upalite cigaretu, tj ona se non stop gasi, to na javi ukazuje da ste osoba koja nije iskrena, vrlo ste pretvorni. Ali ta pretvornost ne dolazi iz zle namere, već samo iz želje da se ljudima dopadnete.

Sa druge strane, vrlo ste emotivno neispunjena osoba, nesigurna u sebe, povučena i introvertna, te nikako ne uspevate da se uklopite u sredini u kojoj živite, što vas veoma frustrira.

Sanjati da ste se opekli na cigaru u snu

Ovakav san na javi ukazuje da bi trebalo da budete pažjiviji prema tome kome se poveravate i kome iskreno verujete, jer postoji bojazan da će vas neko vama blizak veoma razočarati i stvoriti vam probleme ogovaranjima i širenjem neistina o vama okolini. 

Sanjati majmuna ima istu simboliku. 

Sanjati da kupujete cigarete

Na javi ste u ovom slučaju pred nekim velikim problemima i nevoljama. Neko će zlonamerno iskoristiti vašu naivnost i dobrotu, pokušaće da vas prevari i izmanipuliše.

Preporuka