back to top

Sanovnik čarape – Šta znači sanjati čarape?

Sanjati čarape u sanovniku ima pozitivnu simboliku

Sanjati čarape nije nimalo retka pojava, pa bi zato bilo dobro da ove snove protumačite. Možda niste znali ali snovi o čarapama mogu da imaju različitu simboliku i da ukazuju na mnogo toga što vas očekuje u budućnosti.

Ipak, tačna simbolika vašeg sna o čarapama će zavisiti od toga da li ste sanjali lepe i čiste ili pocepane i prljave čarape, da li su čarape u vašem snu bile crvene ili šarene itd.

sanjati čarape
Šta znači sanjati čarape?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati čarape?

Sanjati lepe i čiste čarape

Ako ste sanjali lepe i čiste čarape, taj san predstavlja dobar znak. U budućem periodu vas očekuje puno uspeha u svemu što započnete, tako da je pravo vreme za nove poslovne poduhvate ali i ljubavne veze.

Sve će vam ići od ruke i imaćete jako puno sreće na gotovo svim životnim poljima, tako da ne treba da brinete za svoju budućnost.

Sanjati pocepane i prljave čarape

Ukoliko se desi da sanjate pocepane ili prljave čarape, taj san znači da ćete se uskoro naći u jako neprijatnoj situaciji i da će vam biti teško da iz nje izađete. Moguće je da će neko od ljudi kojima ste verovali pokušati da vas osramoti i obruka pred drugim ljudima.

Sanjati šarene čarape

Ako ste sanjali šarene čarape, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje dosta uspeha i sreće u periodu koji je pred vama. Moguće je i da ćete uskoro čuti neke lepe vesti koje imaju veze direktno sa vama ili sa nekom osobom koja vam je draga. Sve u svemu, bićete jako lepo raspoloženi i srećni u budućem periodu.

sanjati čarape
Sanjati čarape uglavnom ima pozitivnu simboliku.

Sanjati crvene čarape

Ako ste sanjali crvene boje čarape, onda taj san opet predstavlja dobar znak. U narednom periodu vas očekuje mnogo radosnih trenutaka kada će vam sve ići od ruke. Bićete dobro raspoloženi i srećni zbog svega što će vam se desiti u skorije vreme.

Sanjati crne čarape

Crne čarape u snu imaju lošu simboliku i predstavljaju predznak za neku nesreću koja vas može zadesiti u budućem periodu. Osim toga, moguće je da čujete neku lošu vest koja ima veze sa nekom vama voljenom osobom. U narednom periodu bićete prilično tužni i sve će vam teško padati.

Sanjati rasparne čarape

Ako sanjate rasparne čarape, taj san znači da bi trebalo malo više računa da vodite o svom novcu i da se ne rasipate okolo, jer uskoro biste mogli ostati bez ičega.

Potrudite se da novac trošite na one stvari koje su vam zaista potrebne, jer u suprotnom biste mogli zapasti u veliku finansijsku krizu.

Sanjati vunene čarape

Ukoliko ste sanjali vunene čarape, taj san predstavlja dobar znak i ukazuje na to da možete očekivati neki veći novčani dobitak u skorije vreme. Moguće je da ćete imati veću zaradu na poslu i da ćete zbog velikog rada i truda dobiti povišicu.

Takođe, ako budete igrali neku od igara na sreću, moguće je da ćete osvojiti nagradu.

sanjati čarape
Sanovnik čarape – Šta znači sanjati čarape?

Sanjati da pletete čarape

Ako ste u snu videli sebe kako pletete čarape, taj san vas upozorava da budete malo obazriviji u budućem periodu jer je moguće da vam se neko predstavlja kao prijatelj a jedva čeka da vam učini nešto loše. Najbolje bi bilo da na vreme razotkrijete tu osobu i da se od nje udaljite.

Sanjati da kupujete čarape

Ukoliko sanjate kako kupujete čarape, onda je to opet loš znak. Vas i vašu porodicu u budućem periodu očekuju novčani problemi tako da ćete biti primorani da uvedete mere štednje.

Sanjati da ste izgubili čarape

Ukoliko sanjate kako ste izgubili čarape, taj san opet nagoveštava nemaštinu i bedu koje vas očekuju u predstojećem periodu. Moraćete malo da počnete da štedite i da čuvate novac.

Preporuka