back to top

Sanovnik štikle – Šta znači sanjati štikle?

Ako ste nedavno kupili nove štikle ili ako ste u izlogu videli neke štikle koje su ostavile na vas jak utisak, onda je vrlo moguće da ćete sanjati štikle.

U tom slučaju vaš san nema nikakvu posebnu simboliku i ne morate ga tumačiti. Kao što svi već znamo, naši snovi su često samo odraz svakodnevnih zbivanja i ne moraju imati nikakvu simboliku. Međutim, nekada snovi o štiklama mogu da se protumače na različite načine.

sanjati štikle
Sanovnik štikle – Šta znači sanjati štikle?

Zapravo, značenje snova u kojima su štikle dominantan motiv zavisi od toga u kojoj situaciji i na koji način ste sanjali štikle, a i šta ste sve još videli u tom snu. Moguće je da sanjate kako samo vidite štikle, kako nosite cipele na štiklu, kako vaše cipele imaju srebrnu štiklu, drvenu štiklu ili možda čak štiklu od olova. To su neke od situacija koje možete sanjati kada su u pitanju štikle i svaka od tih situacija se tumači na drugačiji način. Važno je da se prisetite što više detalja iz sna i celokupnog konteksta sna.

Prema nekim tumačenjima, štikle u snovima su odraz glamura, ženstvenosti i samouverenosti. Ipak, postoje i tumačenja prema kojima štikle u snu znače da se vi na neki način osećate sputano u stvarnom životu i da vam nedostaje sloboda, odnosno način da pokažete sebe u pravom svetlu i da izrazite sve svoje talente.

U nastavku ovog teksta ćete videti nešto više o ovim snovima i o tome kako se ovi snovi tumače. Ako ste nekada sanjali štikle i ako verujete u simboliku koju nam snovi donose sa sobom, onda će vam ovaj tekst sigurno biti veoma koristan ali i interesantan. Pa, da vidimo koji su to najčešći snovi o štiklama i kako se oni tumače.

sanjati štikle
Sanovnik štikle – Šta znači sanjati štikle?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati štikle?

Sanjati kako vidite štikle. Ako ste sanjali kako vidite štikle, onda je to znak da vi čeznete za tim da imate bolji položaj u društvu. Vi imate jako visoko mišljenje o sebi i vaše ambicije su takođe dosta visoke. Volite da ste u centru pažnje i volite da vam se ljudi dive zbog svega što ste postigli.

Sanjati kako na sebi imate štikle. Ako ste sanjali kako nosite štikle, taj san ima pozitivnu simboliku. Očekuje vas period pun uspeha i lepih dešavanja. Vaš trud i rad će se konačno isplatiti i vi ćete biti jako zadovoljni sobom i onim što ste postigli. – (Sanjati štikle)

Sanjati cipele koje imaju srebrnu štiklu. Ako ste sanjali cipele koje imaju srebrnu štiklu, taj san znači da ćete u skorije vreme upoznati neku osobu koja će vam se jako svideti. Najverovatnije ćete sa tom osobom biti u vezi ili ćete postati veoma dobri prijatelji. – (Sanjati štikle)

sanjati štikle
Sanovnik štikle – Šta znači sanjati štikle?

Sanjati cipele koje imaju drvenu štiklu. Ukoliko ste sanjali cipele koje imaju drvenu štiklu, taj san predstavlja neku vrstu upozorenja za vas. Naime, trebalo bi da se pričuvate neke ženske osobe koju imate u blizini. Moguće je da postoji ženska osoba koja vam ne želi dobro i koja hoće da vam napakosti. Pokušajte da otkrijete o kome bi moglo da se radi i udaljite se od te osobe na vreme. – (Sanjati štikle)

Sanjati cipele koje imaju olovnu štiklu. Ukoliko sanjate cipele koje imaju olovnu štiklu, taj san ukazuje na brojne probleme i brige koje vas očekuju u budućnosti. Najverovatnije ćete se osećati jako loše i fizički i psihički i nećete imati volje ni za šta. – (Sanjati štikle)

Sanjati kako ste izgubili štikle. Ako sanjate kako ste izgubili štikle, taj san znači da ste vi veoma osetljiva osoba i da vas lako povrede sitnice. Uvek sve shvatate previše dramatično i često niste raspoloženi za šale. Trebalo bi malo da se opustite i da ne dozvoljavate da vas povređuju neke nebitne stvari. – (Sanjati štikle)