Praznici na noktima

Uprkos uvreženom mišljenju, od iscrtanih noktiju deli nas nekoliko ne tako složenih koraka, poručuju ljubitelji ovakvog ulepšavanja. Uoči velikih zimskih praznika pustite mašti na volju i vežbajte, jer nema mnogo vremena do prve prilike u kojoj ćete pokazati svoje savršeno ukrašene nokte.

Nokti foto 1 Praznici na noktima

Praznično raspoloženje čine i adekvatno išarani nokti. Međutim, pripadnice nežnijeg pola najčešće odustaju od takvog ukrašavanja misleći da je reč o delu profesionalca.

Prema rečima uvežbanih „ukrašivača noktiju“, potrebno je tek nekoliko lakova, lepljiva traka, makaze, tanja četkica i malo strpljenja.

U zavisnosti od afiniteta, osnovne boje mogu da variraju. Najčešće će to biti razne nijanse vesele crvene (poput one sa Deda Mrazovog odela ili čarapa za poklone), ali i tamnozelene (kako bi nokti asocirali na božićnu jelku).

Prostamid - Za zdravu prostatu

Takođe, najveći broj nastupajućih praznika „smešten“ je usred zime, pa će beli nokti biti na rukama onih pripadnica lepšeg pola koje vole sneg. U ovom slučaju dobrodošli su i bledoplavi i svetlosrebrni tonovi.

Najvažnija preporuka je, složni su eksperti za manikir, da pre nego što se upustite u pravljenje dizajna za važne događaje, ipak, prvo provežbate.

nokti Praznici na noktima

Svaki sledeći „crtež“ biće bolji, svaka linija brže i preciznije nanesena na nokte. Ne zaboravite na činjenicu da više slojeva laka zahteva i više vremena za sušenje vašeg remek-dela.

Jelke sa novogodišnjim kuglama, zvezdice, Sneško Belić, pokloni sa mašnama, sneg…

Nekoliko ideja je na fotografijama, ali pustite mašti na volju i vežbajte, jer nema mnogo vremena do prve prilike u kojoj ćete pokazati svoje savršeno ukrašene nokte.

Srećno!

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!