LjubavPosle raskida seksajte se sa prijateljem

Posle raskida seksajte se sa prijateljem

Sindi Holbruk zarađuje za život tako što daje savete ljudima kako da bolje žive. Ona je life coach ili u njenom slučaju – savetnica specijalizova za razvode

seks zene muskarci Posle raskida seksajte se sa prijateljem

 

Sindi Holbruk, savetnica za razvode, u svom poslednjem razgovoru za Hafington Post jasno je dala do znanja da je dobro imati seks sa svojim prijateljima.

U situacijama nakon raskida ona preporučuje: “Uvek savetujem… pokušajte da nađete dobrog prijatelja sa kojim možete da se upustite u bezbrižni ljubavnički odnos za koji znate da neće otići u pogrešnom smeru”.

Nakon toga odgovorila je i na večno pitanje o potencijalnom uništavanju prijateljskog odnosa: “Ko vam garantuje da se neko prijateljstvo ne bi raspalo i da u njemu nije bilo seksa? Ako se oboje složite da želite da krenete u tom smeru… Nemoguće je predvideti budućnost”.

Na njen savet se nadovezao i “HuffPostov” bloger Majkl Solomon: “To je od velike pomoći. Kada imate seks sa prijateljem i pritom je taj seks jako dobar. To je moj savet: pokušajte stvarno da taj seks bude jako dobar kad se seksate sa prijateljem”.

Koliko je koristan ovaj post?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena / 5. Brojanje glasova:

Još uvek nema glasova. Ocenite prvi!