back to top

Kako započeti seksi razgovor?

Kako započeti seksi razgovor – ne znaš ili te je sramota kako da započneš seksi razgovor sa dečkom?

sp seksi na uvo sapat plavusa Kako započeti seksi razgovor?

Prljavi razgovori usred seksa mogu jako zapaliti i tebe i njega, ali ne dolaze svima prirodno. Ako nisi sigurna kako bi započela, evo nekoliko saveta koji će ti to olakšati:

Reaguj
Ako te dodirne negde gde ti prija, kaži mu da ti se sviđa, nemoj samo ćutati. Ako verbalizuješ svaki njegov dodir, njemu će biti lakše, a vrlo brzo će i tebi postati prirodnije izgovarati seksi reči koje su ti se možda činile nepotrebnima.

Budi prikladna
Kad si kod ginekologa, možda ćeš koristiti stručne izraze, ali ako pred dečkom upotrebiš izraze poput “vulva” ili “penetracija”, vrlo verovatno ćeš mu samo delovati smešno. Seksi razgovori su uvek prosti, nema potrebe da zvučiš kao rečnik.

Daj mu komplimente
Znaš tačno šta ti se sviđa na njemu, ali ako mu ne kažeš, on se neće osećati seksi. Kreni s nabrajanjem delova tela koji ti se sviđaju, velike su šanse da ćeš se teško zaustaviti.

Postavljaj pitanja
Ako nisi sigurna sviđa li mu se nešto, pitaj ga. Čak i ako znaš da uživa, ponovi pitanje i nateraj ga da glasno kaže što mu se sviđa. Kad počnete komunicirati, vrlo brzo ćete se naviknuti na prljave reči.

Daj mu uputstva
Ako želiš da te negde dotakne, reci mu tačno gdje. Čak i ako zna šta ti se sviđa, sve će delovati puno senzualnije jednom kad on ima osećaj kao da prima naredbe.

Izvor: opusteno.rs