back to top

Sanovnik šuma – Šta znači sanjati šumu?

novi o šumi mogu da imaju različita značenja i simboliku.

Šta znači sanjati šumu? Važno je samo da se prisetite situacije u kojoj ste sanjali šumu, kao i celokupnog konteksta sna.

Značenje vašeg sna o šumi će zavisiti od toga da li ste sanjali samo kako vidite šumu, da li je šuma bila zelena ili ogolela, da li ste sanjali kako šetate kroz šumu, kako trčite kroz nju ili kako možda sečete drva u šumi.

To su neke od mogućih situacija koje možete sanjati i svaki od ovih snova se različito tumači.

U nastavku ćete videti kako izgleda tumačenje ovih i nekih sličnih snova.

sanjati sumu
Sanjati šumu ima pozitivnu simboliku.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati šumu?

Sanjati da vidite šumu

Ako sanjate kako vidite šumu, taj san onda predstavlja najavu za neke novčane dobitke koji vas očekuju u skorije vreme. Moguće je da ćete zaraditi prilično dosta novca i da će se vaša finansijska situacija dosta popraviti.

Sanjati zelenilo u šumi

Ako ste sanjali puno zelenila u šumi, onda je to dobar znak. Pred vama je jako povoljan period kada će se dešavati dosta toga lepog i kada će vam sve ići od ruke.

Osim toga, vaše zdravlje će biti izuzetno dobro, tako da ne treba da brinete uopšte za svoju budućnost.

Sanjati ogolelu šumu

Ako sanjate kako je drveće u šumi ogolelo, onda je to znak da vas u predstoećem periodu očekuje dosta stresa, briga i problema.

Najverovatnije ćete imati toliko mnogo obaveza da uopšte nećete moći sami sebi da se posvetite. Zbog toga ćete biti jako nervozni i nezadovoljni.

sanjati sumu
Sanjati šumu značenje sna

Sanjati zimzelenu šumu

Ako sanjate zimzelenu šumu, onda je to znak da imate veoma čvrste stavove i da ste veoma sigurni u sebe. Vi ste samostalna osoba koja sve radi onako kako želi i na koju niko i ništa ne može da utiče.

Vi imate jasno definisane ciljeve i borite se za njih. Pred vama je puno uspeha i dobrih dešavanja, što će vas motivisati da još više radite i da budete još bolji.

Sanjati listopadnu šumu

Listopadna šuma u snovima simboliše jake emocije koje ćete doživeti u predstojećem periodu. Naime, u vašem životu će biti dosta zanimljivih dešavanja, tako da vas očekuje dosta turbulentan period.

Najverovatnije su u pitanju neka lepa dešavanja i promene, tako da ne treba brinuti.

Sanjati šumu koja je mračna

Ukoliko sanjate mračnu šumu, taj san je predznak za probleme koji će vas zadesiti u bliskoj budućnosti.

Sanjati da ste se izgubili u šumi

San u kojem ste se izgubili u šumi simboliše loše emocije koje će vas zadesiti u budućem periodu. Moguće je da ćete se osećati dosta usamljeno i da nigde nećete nailaziti na podršku i razumevanje.

Dakle, pred vama je prilično težak period sa kojim ćete morati sami da se izborite, pa se zato potrudite da mislite koliko toliko pozitivno.

Sanjati šetnju po šumi 

Ukoliko ste sanjali kako šetate po šumi, taj san ima dobru simboliku i najavljuje poboljšanje vaše materijalne situacije. Najverovatnije ćete imati neke dobitke u skorije vreme i vaša zarada će se znatno povećati.

Osim toga, moguće je da ćete postati naslednik nekog imetka koji niste očekivali.

sanjati šumu
Šta znači sanjati šumu?

Sanjati trčanje kroz šumu

Ukoliko ste u snu videli kako trčite kroz šumu, taj san predstavlja loš znak. U budućem periodu možete očekivati brige i probleme kada je u pitanju ljubav.

Verovatno ćete se razočarati u voljenu osobu ili ćete se osećati dosta usamljeno. Sve u svemu, ako sanajte ovaj san, pred vama je period ljubavne patnje i bola.

Trebaće dosta vremena da se izvučete iz svega toga i da ponovo budete ona stara osoba.

Sanjati da sečete drva u šumi

Ukoliko ste sanjali kako sečete drva u šumi, onda taj san predstavlja dobar znak. Možete očekivati dosta uspeha što se tiče posla. Vaš nadređeni će biti jako zadovoljan vama, pa ćete verovatno biti unapređeni.

Osim toga, vaši odnosi sa kolegama i poslovnim saradnicima će biti izuzetno dobri.

Sanjati da šuma gori

Ukoliko ste sanjali kako šuma gori, onda je to znak da treba da budete oprezni i da pazite više na svoje zdravlje. Naime, ovaj san predstavlja najavu za neke zdravstvene probleme koji vas mogu zadesiti u skorije vreme. – (Sanjati šumu)

Ukoliko ste u skorije vreme bili u nekoj šumi, onda je vaš san o šumi samo metafora za svakodnevna dešavanja, tako da najverovatnije nema nikakvu simboliku. – (Sanjati šumu)

PREPORUKA