back to top

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

anjati ruke je dosta česta pojava, a simbolika ovih snova može biti različita.

Šta znači sanjati držanje za ruke i kakva je simbolika sna? Prvenstveno je važno da se prisetite situacije u kojoj ste sanjali držanje za ruke i što više detalja koje ste videli u snu.

U nastavku ovog teksta možete videti koji su to snovi o držanju za ruke i kako se oni mogu tumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Sanjati kako se držite za ruke sa nekom osobom

Ako sanjate kako se sa nekom osobom držite za ruke, taj san samo odražava vaš osećaj sreće i zadovoljstva u stvarnom životu.

Vi ste osoba koja je jako zadovoljna svojim partnerom i koja je u potpunosti ispunjena.

Međutim, ako ste sanjali kako se držite za ruke sa nekim, a pritom nemate partnera, taj san opet ima pozitivnu simboliku i najavljuje poznanstvo sa nekom osobom koja će biti veoma važna u vašem životu.

Najverovatnije ćete imati tu sreću da upoznate osobu koja vam u potpunosti odgovara i koja ispunjava sve vaše kriterijume.

Takođe, ovaj san može i drugačije da se tumači. Naime, san u kojem ste se držali sa nekim za ruke može da znači da se vi jako plašite toga da ne izgubite svog partnera.

Vaš strah se na ovaj način reflektuje u vašem snu u kojem partnera držite čvrsto za ruku.

sanjati držanje za ruke
Da li vas zanima šta znači sanjati držanje za ruke? Sanjarica za vas otkriva tumačenje sna!

Sanjati kako se držite za ruke sa nekom lepoticom

Ukoliko ste sanjali kako se držite za ruke sa devojkom koja je izuzetno lepa, taj san onda najavljuje dosta uspeha koji vas očekuje u predstojećem periodu.

Imaćete sreće u ljubavi, ali i na poslu i na svim drugim poljima. Ova simbolika se odnosi na to ukoliko muškarac ima ovakav san.

Međutim, ako ovaj san sanja ženska osoba, onda taj san znači da će ta osoba imati konkurenciju kada je u pitanju ljubav. Najverovatnije će se pojaviti još neka ženska osoba koja će pokušati da se umeša u tuđu vezu.

Sanjati da se držite za ruke sa detetom

Ukoliko se u snu držite za ruke sa detetom, to znaći da ćete uspeti da nađete rešenje za neki problem koji Vas je u poslednje vreme mučio. Dobre vesti su što ćete uskoro pronaći rešenje za Vaš problem.

Rešenje Vašeg problema je prilično prosto. Samo do sada Vama nikako nije padalo na pamet. Ne brinite, uskoro ćete se osloboditi i lakše ćete disati. Na kraju, osetićete veliko olakšanje što ste uspeli da se rešite problema.

sanjati drzanje za ruke
Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Sanjati držanje za ruke sa neprijateljem

Ako ste se u snu držali za ruke sa nekim ko Vam više nije prijatelj, ili sa nekim koga doživljavate kao konkurenciju ili rivala, moguće je da će se Vaš loš odnos promeniti u budućnosti na bolje. To isto znači i ako sanjate da se držite za ruke sa neprijateljem.

Možda ćete pronaći zajednički jezik sa tom osobom, ili ponovo izgraditi prijateljstvo. Zapamtite da su veliki oni koji praštaju i to će Vam pomoći da uspostavite unutrašnji mir. Tako ćete skinuti teret sa svojih leđa, osećaćete se bolje, ali je važno da se potrudite kako biste održali dobar odnos.

San u kom za ruku držite neprijatelja, takođe može da znači da ste razumna i realna osoba, da ste fleksibilni i lako se prilagođavate bilo kojoj situaciji. Primećujete tuđe mane ali i svoje. Vi niste osoba koja optužuje druge ili ih osuđuje. Vi umete da saslušate druge ljude i da im se nađete.

sanjati držanje za ruke
Sanjati držanje za ruke sa neprijateljem

Sanjati da se držite za ruke sa simpatijom

Ako sanjate da se držite za ruke sa simpatijom, to znači da ćete na neki način uvek biti povezani. Ako su Vam u snu ruke bile zalepljene lepkom, to je još jedan znak da ćete biti povezani uvek. Ako ste se u snu zajedno zadesili u nekoj teškoj ili problematičnoj situaciji, to će samo ojačati Vaš odnos.

Ali u takvoj situaciji morate da izgradite poverenje i možda ćete doznati neku stvar o Vama koja će Vas rastužiti. Na kraju taj događaj će vas vrlo verovatno zbližiti. – (Sanjati držanje za ruke)

Ovakav san može imati i negativnu konotaciju. Vama verovatno izgleda da je Vašoj simpatiji prijatno u Vašem društvu. To može da znači da je Vaša simpatija uvidela gde ste najranjiviji, i da ako se posvađate ona to može da upotrebi protiv Vas. – (Sanjati držanje za ruke)

Ovo bi bili neki od čestih snova u kojima vidite držanje za ruke. Kao što možete da vidite, ovi snovi u većini slučajeva imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na nešto lepo što vas očekuje u budućnosti. – (Sanjati držanje za ruke)

Takođe, često se dešava da ovi snovi reflektuju sreću koju neko doživljava na javi ili potrebu za bliskošću koju oseća osoba koja sanja. U tom slučaju, ovi snovi ne moraju imati nikakvu posebnu simboliku. – (Sanjati držanje za ruke)

PREPORUKA