back to top

Sanovnik helikopter – šta znači sanjati helikopter?

Snovi o helikopteru nisu toliko česti ali direktno su povezani sa našim ambicijama i ciljevima  u životu. Dakle, ovi snovi imaju svoju specifičnu simboliku i ne bi bilo loše da ih protumačite.

Šta znači sanjati helikopter? Kako biste otkrili pravu simboliku vašeg sna o helikopteru, važno je da se prisetite tačne situacije u kojoj ste videli helikopter, kao i ostalih detalja u snu.

Moguće je da sanjate kako samo vidite helikopter ili kako vidite više helikoptera, kako se vozite u helikopteru ili kako vas helikopter juri, kako je helikopter imao udes ili kako se srušio itd.

sanjati helikopter
Šta znači sanjati helikopter?

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati helikopter?

Sanjati kako vidite helikopter

Ukoliko ste sanjali kako vidite helikopter, onda je to znak da vi imate tačno definisane ciljeve u životu i da se trudite da ih ostvarite.

Za vas ne postoje nikakve prepreke ni kompromisi. Vi imate čvrste stavove i vaše planove ne može niko i ništa poremetiti.

Prema nekim drugim tumačenjima, videti helikopter u snu ima negativnu simboliku i ukazuje na nešto jako loše što vas očekuje.

Sanjati kako vidite nekoliko helikoptera

Ukoliko ste sanjali kako vidite nekoliko helikoptera, taj san najavljuje neke vesti koje ćete uskoro primiti, a koje najverovatnije dolaze iz dalekih predela.

Takođe, ovaj san može značiti da ćete uskoro ići na neko putovanje u inostranstvo.

sanjati helikopter
Šta znači sanjati helikopter?

Sanjati kako se vozite u helikopteru

Ako se desi da sanjate kako se vozite u helikopteru, onda vas taj san opominje da budete malo realniji. Vaše ambicije i ciljevi su često preveliki i teško ih je ostvariti.

Zato bi najbolje bilo malo da se zaustavite i da počnete realnije da razmišljate. Važno je da imate ciljeve koji su realni i koje je moguće ostvariti.

Međutim, postoji i drugačiji način da se ovaj san protumači. Naime, ako ste sanjali kako se vozite u helikopteru, to može da znači da vi bežite od porodičnih problema koje imate, ali da na taj način pravite sebi još veće probleme.

Ovaj san bi trebalo da vas opomene da je vreme da se suočite sa problemima koje imate u porodici i da ih već jednom rešite.

Sanjati kako vas juri helikopter

Ukoliko ste sanjali kako vas juri helikopter, onda taj san znači da vam nedostaje sloboda u stvarnom životu. Vi se osećate na neki način zarobljeno i stalno ste pod pritiskom.

Ovaj san vas opominje da bi trebalo da se posvetite malo više sebi i da se fokusirate na ostvarenje svojih ciljeva, a ne samo da pomažete drugima i da radite za njih.

sanjati helikopter
Sanovnik helikopter

Sanjati da je helikopter imao udes

Ako ste sanjali kako je helikopter imao udes i kako se možda srušio, taj san opet ukazuje na vaše prevelike ambicije i nerealne ciljeve.

Ukoliko se helikopter srušio u vašem snu, to može značiti da će se desiti momenat kada ćete i vi pasti na zemlju i tek tada postati svesni toga da niste bili realni i da su vaši ciljevi bili previsoki. Zato bi najbolje bilo da unapred sagledate celu situaciju i da postanete malo realniji.

Alternativno, san u kojem ste videli kako je helikopter imao udes može da znači da vas očekuju neke nezgode na poslovnom planu. Moguće je da ćete se sukobiti sa kolegama ili čak sa vašim nadređenim.

Vi ste osoba koja verovatno nije dovoljno sigurna u sebe i kojom drugi upravljaju kako hoće. Ovaj san vas opominje da bi trebalo da budete malo autoritativniji i da zauzmete svoj stav.

Sanjati da je helikopter srušen

Ukoliko ste sanjali kako je helikopter srušen, onda je to loš znak. U predstojećem periodu će se verovatno srušiti neke vaše ambicije i shvatićete da su vaši ciljevi i planovi bili uzaludni.

Najverovatnije će razlog opet biti previsoke ambicije i nerealni ciljevi koje je gotovo nemoguće ostvariti.

Preporuka