back to top

Pravila privatnosti

Svi tekstovi i članci su samo neobavezni saveti. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, predlogu ili informaciji iz teksta konsultujte stručnu osobu ili lekara.

Korišćenjem bilo kog dela portala Savremenazena.rs i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Ni jedan deo portala Savremenazena.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Sadržaj portala Savremenazena.rs koristite isključivo na vlastitu odgovornost te portal ne snosi odgovornost za eventualne štete nastalog korištenjem sadržaja portala.

Portal Savremenazena.rs zadržava pravo menjanja i uklanjanja sadržaja sa portala bez prethodne najave.

Portal Savremenazena.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Savremenazena.rs i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Savremenazena.rs, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je portal Savremenazena.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal Savremenazena.rs sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

Portal Savremenazena.rs nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu Savremenazena.rs.

Portal Savremenazena.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Portal Savremenazena.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Portal Savremenazena.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke portal Savremenazena.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Savremenazena.rs koristi usluge trećih lica radi prikazivanja reklama. Ove firme mogu da koriste informacije o Vašim posetama (koje ne uključuju Vaše ime, adresu, e-mail ili telefonski broj) ovom i drugim sajtovima, kako bi prikazale reklame o proizvodima i uslugama koje bi Vas zanimale.

Portal Savremenazena.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala Savremenazena.rs ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Portal Savremenazena.rs zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja bez prethodne najave.